Iltaohjelmat

Klubi-illat, tanssit, Viipurin Lauluveikkojen konsertti

Iltaohjelmat

Kesäjuhlilla on iltaohjelmaa jokaiseen makuun.Tarjolla on upea kimara musiikkia ja viihdettä monessa eri muodossa Värttinä-yhtyeestä Viipurin Lauluveikkoihin ja lavatanssin lumoon kesäillan hämyssä.

Lippujen ennakkovaraukset 13.6. klo 15 mennessä https://www.ideaticket.fi/karjalaisetkesajuhlat/, ei Viipurin Lauluveikkojen konsertti.

 

Klubi-illat VPK:n talolla

Perjantaina 14.6. klo 21 Värttinä ja VMTK soittajat

Vanha VPK:n talo tarjoaa tunnelmalliset puitteet vauhdikkaaseen menoon. Illan esiintyjistä ensimmäinen on Värttinä Vocals, maailman maineeseen noussut naisyhtye. Värttinä on ammentanut musiikkinsa karjalaisesta kansanmusiikista jo parin vuosikymmenen ajan.
VMTK on Panssariprikaatin varusmiestoimikunnan neljästä varusmiehestä ja yliluutnantti Kimmo Koprasta muodostuva yhtye, jossa on useita instrumentteja ja ammattilaismuusikoita.  Klubi-illassa kuullaan musiikkia laidasta laitaan.

 

Värttinä esiintyy klubi-illassa perjantain 14.6.

Lauantaina 15.6. klo 21 Marjuska, Loimolan Voima ja The Hämpton Dixie Band

Lauantain klubi-ilta alkaa karjalankielisellä  folk-musiikilla, jota esittää juurensa Suistamon kirkonkylälle ulottava Loimolan Voima. Kahden miehen yhtyeen tarinat kumpuavat rajan tältä ja tuolta puolen, tuonpuoleisesta ylihuomiseen. Musiikissa kuuluu rakkaus luontoon ja yksinkertaiseen elämään.
The Hämpton DixieBand on Hämeenlinnassa perustettu New Orleans -jazzia soittava trio.
Ohjelmistossa on uudelleen sovitettuja vanhoja kotimaisia iskelmiä, vanhaa dixielandjazzia ja bluesia. Lisäpotkua iltaan saadaan Marjuska Santalan Quartetin musiikista. Marjuska Santala on julkaissut vuonna 2018 debyyttialbuminsa Tahtoisin.

Kannattaa tulla kuulolle, menoa ja meininkiä on luvassa.

Pääsyliput: 20 €, Karjala-kortilla 15 €.
Osoite: Palokunnankatu 18, Hämeenlinna
 

Viipurin Lauluveikkojen konsertti

Viipurin Lauluveikot konsertoivat Hämeenlinnan kirkossa lauantaina 15.6. kello 19.30.
Perinteikäs viipurilainen mieskuoro on hurmannut mm. karjalaisella musiikillaan jo useilla kesäjuhlilla. Kuoron taiteellisena johtajana toimii Ilkka Aunu.
Konsertin musiikki koostuu rakastetuista suomalaisista mieskuorolauluista, karjalaisesta musiikista ja uudemmasta taidemusiikista. Mukana on mm. Jean Sibeliuksen, Leevi Madetojan ja Taneli Kuusiston musiikkia. Liput Karjala-kortilla 20 €, muille 25 €. Lippuja juhlakansliasta, Karjalan Liiton SieMie-puodista ja ovelta. Lippuvaraukset Viipurin Lauluveikkojen sivuilta www.viipurinlauluveikot.fi
Kirkkokonsertti on osoitteessa Kirkkorinne 2.
 

Katuman lavalla tanssitaan lavatanssit

Nyt  on tilaisuus nauttia aidon lavatanssin tunnelmista ja suunnata Katuman lavalle.  Siellä järjestetään kesäjuhlien juhlatanssit. Perinteisten lavatanssien haikeista ja tulisistakin rytmeistä vastaa Sanna Pietiäinen tanssiorkesterinsa Sanna ja Mattilat kanssa.
Keskustasta järjestetään kuljetus paikan päälle ja illalla takaisin kaupunkiin. Kuljetus lähtee klo 19.30 Hämeenlinnan linja-autoaseman vieressä olevalta Wetterin turistiliikennepysäkiltä, Wetterhoffinkatu 2. Paluu tanssien päätyttyä samaan paikkaan.

Katuman lavan tanssi-iltaa et tule katumaan.  Katuman lava sijaitsee noin 10 kilometriä Hämeenlinnan keskustasta.

Juhlatanssit la 15.6. klo 20-24.00.
Liput 15 €, juhlakansliasta ja ovelta.

Katumajärven lava,   Haukipolku 4, 13330 Harviala.

Sanna ja Mattilat -yhtye esiintyy Katuman lavalla.

 

Yhteystiedot

Harri Hatakka, p. 050 326 1218, harri.hatakka@gmail.com

Tälviisii!