Karjalaiset kesäjuhlat®

12.-14.6.2020 Helsingissä

72. Karjalaiset kesäjuhlat® Helsingissä 12.-14.6.2020

Karjalan Liiton vuosittainen päätapahtuma, Karjalaiset kesäjuhlat pidetään vuonna 2020 Helsingissä.
Nyt vuorossa on 72:nnet perättäiset kesäjuhlat. Aluksi kesäjuhlat olivat liikunta- ja laulupainotteisia ja alkuperäiset teemat ovat edelleen mukana kesäjuhlaohjelmassa.

Karjalan Liiton järjestämä tapahtuma kokoaa yhteen tuhansia karjalaisjuurisia ja karjalaisuudesta kiinnostuneita eri puolilta maata. Kaikille avoimien Karjalaisten kesäjuhlien ohjelmisto näyttää karjalaisen kulttuurin elävyyden ja monipuolisuuden. Karjalanpiirakoiden tekemisestä kilpaillaan, kyykän suomenmestaruuksia ratkotaan ja kuorokavalkadissa kuullaan karjalaisten kuorojen esityksiä. Luovutetun Karjalan pitäjillä ja suvuilla on oma osasto esittelypisteineen ja näyttelyineen. Musiikkitarjonta on viikonlopun aikana erityisen runsasta.

Juhlien pääpaikka on Finlandia-talo. Myös Karjalatalossa Käpylässä sekä Tuomiokirkossa, Temppeliaukion kirkossa ja Uspenskin katedraalissa on tilaisuuksia.

Karjalan Liitto on karjalaisen kulttuurin harrastus- ja kansalaisjärjestö. Karjalan Liitto edistää karjalaista kulttuuria, tuo esille karjalaisen identiteetin suomalaisuudessa ja ylläpitää vuorovaikutusta Karjalan alueeseen. Karjalan Liitolla on kolme toiminta-aluetta; kulttuuri, historia ja karjalaiset juuret. Karjalan Liiton puheenjohtaja on Pertti Hakanen.

Tervetuloa!

Yhteystiedot:

Mervi Piipponen
mervi.piipponen(at)karjalanliitto.fi
p. 040 583 9295

Pertti Hakanen
pertti.hakanen(at)karjalanliitto.fi
p. 0500 505 997
 

Akkreditointilomake