Karjalaiset kesäjuhlat®

Mikkelissä 15.-16.6.2024

Karjalaiset kesäjuhlat®

Aluksi kesäjuhlat olivat liikunta- ja laulupainotteisia ja alkuperäiset teemat ovat edelleen mukana kesäjuhlaohjelmassa. Tämän vuoden teemana on Kierrätä Karjalaa Mikkelissä.

Karjalan Liiton järjestämä tapahtuma kokoaa yhteen tuhansia karjalaisjuurisia ja karjalaisuudesta kiinnostuneita eri puolilta maata. Kaikille avoimien Karjalaisten kesäjuhlien ohjelmisto näyttää karjalaisen kulttuurin elävyyden ja monipuolisuuden. Kyykän suomenmestaruuksia ratkotaan ja kuorokavalkadissa kuullaan karjalaisten kuorojen esityksiä. Kirkoissa on eri tilaisuuksia ekumeenisessa hengessä. Luovutetun Karjalan pitäjillä ja suvuilla on oma osasto esittelypisteineen ja näyttelyineen. Musiikkitarjonta on viikonlopun aikana erityisen runsasta. Ohjelmaa on myös lapsille ja nuorille.

Karjalan Liitto on karjalaisen kulttuurin harrastus- ja kansalaisjärjestö. Karjalan Liitto edistää karjalaista kulttuuria, tuo esille karjalaisen identiteetin suomalaisuudessa ja ylläpitää vuorovaikutusta Karjalan alueeseen. Karjalan Liitolla on kolme toiminta-aluetta; kulttuuri, historia ja karjalaiset juuret. Karjalan Liiton puheenjohtaja on Martti Talja.

Tervetuloa!

Yhteystiedot:

Kulttuurituottaja Mervi Piipponen
mervi.piipponen(at)karjalanliitto.fi
p. 040 583 9295

 

 

Akkreditointilomake

73. Karjalaiset kesäjuhlat Mikkelissä 15.-16.6.2024.
Siellä tavataan!