Karjalaiset kesäjuhlat®

12.-14.6.2020 Helsingissä

Tälviisii!
71. Karjalaiset kesäjuhlat® Hämeenlinnassa 14.-16.6.2019

Karjalan Liiton vuosittainen päätapahtuma, Karjalaiset kesäjuhlat pidetään vuonna 2019 Hämeenlinnassa.
Nyt vuorossa on 71:nnet perättäiset kesäjuhlat. Aluksi kesäjuhlat olivat liikunta- ja laulupainotteisia ja alkuperäiset teemat ovat edelleen mukana kesäjuhlaohjelmassa.

Karjalan Liiton ja Etelä-Hämeen Karjalaisseurojen  piirin järjestämä tapahtuma kokoaa yhteen tuhansia karjalaisjuurisia ja karjalaisuudesta kiinnostuneita eri puolilta maata. Kaikille avoimien Karjalaisten kesäjuhlien ohjelmisto näyttää karjalaisen kulttuurin elävyyden ja monipuolisuuden. Karjalanpiirakoiden tekemisestä kilpaillaan, kyykän suomenmestaruuksia ratkotaan ja kuorokavalkadissa kuullaan karjalaisten kuorojen esityksiä. Luovutetun Karjalan pitäjillä ja suvuilla on oma osasto esittelypisteineen ja näyttelyineen. Musiikkitarjonta on viikonlopun aikana erityisen runsasta.

Karjalan Liitto on karjalaisen kulttuurin harrastus- ja kansalaisjärjestö. Karjalan Liitto edistää karjalaista kulttuuria, tuo esille karjalaisen identiteetin suomalaisuudessa ja ylläpitää vuorovaikutusta Karjalan alueeseen. Karjalan Liitolla on kolme toiminta-aluetta; kulttuuri, historia ja karjalaiset juuret. Karjalan Liiton puheenjohtaja on kansanedustaja Pertti Hakanen.

Tervetuloa!

Yhteystiedot:
 

Karjalaisseurojen Etelä-Hämeen piiri
Päivi Paija   
puh.  044 0161340
paivi.paija(at)hotmail.com


 

Akkreditointilomake