Karjalaiset kesäjuhlat®

12.-14.6.2020 Helsingissä

Ruokailut ja kahvilat

Ruokailu Säästöpankki Areenalla

Kesäjuhlien ruokailu järjestetään Säästöpankki Areenalla aivan Elenia Areenan vieressä. Ruokailijoita palvelee juhlaorganisaation organisoima ravintola, jonne on opastein merkitty käynti rakennuksen pohjoispäädystä.

Ruokaa on tarjolla lauantaina 15.6. kello 11–15, sunnuntaina 16.6. klo 11-14.
 
Ruokalista:

Lauantai 15.6.
Hinta 10 €
Kinkkukiusaus

Sunnuntai 16.6.
Lihamureke ja kermaperunat
Hinta 12 €

Alle 12-vuotiaiden annos molempina päivinä 6 €.

Aterioihin sisältyvät salaatit, leivät levitteineen sekä vesipullo. Pääruuat ovat laktoosittomia ja gluteenittomia. Tarjolla on myös kasvisvaihtoehto.

Ruokalippuja myydään Säästöpankki Areenalla ruokaravintolan yhteydessä, infopisteessä Elenia Areenalla ja etukäteen perjantain toritapahtumassa.

Kahvilat

Piirakkakahvilasta kotitekoiset piirakat

Karjalan Liiton naistoimikunnan piirakkakahvila on avoinna Säästöpankki Areenalla piirakkakilpailupaikan vieressä lauantaina sekä sunnuntaina klo 10-14.30.  Tarjolla on kahvin kera maukkaita käsintehtyjä karjalanpiirakoita ja raparperipiirakkaa. Käteismaksu!
Osoite on Härkätie 17, Hämeenlinna.

Juhlakahvila

Juhlakahvila palvelee yleisöä telttakahvilana Elenia Areenan pihapiirissä lauantaina klo 9–17 ja sunnuntaina klo 9–14. Osin ulkotiloihin levittäytyvässä kahvilassa voi nauttia kahvia ja virvokkeita, kaalipiirakkaa, pullia, kakkuja ja makeisia sekä ostaa jäätelöä erillisestä myyntipisteestä.

Makkaragrilli

Hiukopalaa kaipaaville on tarjolla grillimakkaraa Urheilupuistossa Elenia Areenan vieressä lauantaina ja sunnuntaina klo 10-14. Juomaksi voi ostaa vettä ja limsaa.


Kesäjuhlaravintola ja kahvilat

Elenia Areena ja Säästöpankki Areena, Hämeenlinnan urheilupuisto. Samassa hallissa on Karjalainen tori, lasten pajat, karjalan kielen paja, pitäjänäyttely ja sukututkijoiden päivystys ja kansallispukuesittelyt ja muut näyttelyt.

Härkätie 17, 13130 Hämeenlinna

 

Säästöpankki Areena.

 

Tälviisii!