Ruokailut ja kahvilat

Ruokaa Lumon Areenalla kolmessa paikassa

Lumon Areenalla palvelee KooKoo Hockey Oy:n ravintola kolmessa tilassa: yläkerroksen ORPEklubilla (176 paikkaa, hissillä A-sisäänkäynnin luota tai portaita), pohjakerroksen VMP-klubilla (54 paikkaa) ja katsomotilan takana olevalla juoksusuoralla (170 paikkaa).  Ravintola on avoinna sekä lauantaina 16.6. että sunnuntaina 17.6. klo 11-15. Lauantaina ruokalistalla on merimiespihvit ja sunnuntaina juures-lihapata, kasvisvaihtoehtokin on.  Lisäksi on tarjolla salaatit, leivät levitteineen ja pullovettä.

15 euron hintaisia ruokalippuja myydään juhlakanslian toimipisteissä.

Topinkuja 1 (Kouvolan jäähalli).

Juhlakahvila Lumon Areenalla

Lumon Areenan pikkujäällä B-sisäänkäynnin kyljessä (käynti ulkokautta) palvelevasta kahvilasta saa lauantaina sekä sunnuntaina klo 9-17 kahvia, virvokkeita, pullaa ja pasteijoita.  Juhlakahvilassa käy myös korttimaksu.

Pullakioskeja myös Areenan 2. kerroksen kioskeissa. Käteismaksu. 

Makkaragrilli on kuumana

Lauantaina klo 10-14 kyykkäkentällä tai sen välittömässä läheisyydessä. Makkaran ohella tältä kioskilta saa ostaa limsaa ja vettä. Käteismaksu!

Piirakkakahvila

Karjalan Liiton naistoimikunnan piirakkakahvila on avoinna Urheilupuiston koulun aulassa piirakkakilpailupaikan vieressä lauantaina sekä sunnuntaina klo 10-14.  Tarjolla on kahvin kera maukkaita karjalanpiirakoita ja makeaa kahvileipää. Käteismaksu!
Osoite on Urheilupuiston koulu, Palomäenkatu 29.