Karjalaiset kesäjuhlat®

Mikkelissä 15.-16.6.2024

Karjalaisia kesäjuhlia vietetään eri puolilla Mikkeliä 15.-16.6.2024

Päätapahtumapaikkana on monitoimiareena SaimaaStadiumi, joka sijaitsee osoitteessa Raviradantie 22 B, 50100 Mikkeli. SaimaaStadiumilta löydät muun muassa suositun Karjalaisen torin ja perinnetoimikunnan piirakkakahvilan. Saimaa Stadiumin SuperCorner-aktiviteettipuisto on varattu lasten ja nuorten käyttöön. Aktiviteettipuisto seikkailualue on leikkimieliseen liikkumiseen kutsuva keidas, joka sopii myös perheen pienimmille. Freestyle-alueella on muun muassa suuri trampoliinialue sekä Foam Pit -vaahtomuoviallas ja kolmantena virtuaaliympäristö, jossa on mahdollisuus lajitestauksiin, esimerkiksi kiekkokikkaan, keilaukseen ja minigolfiin. SaimaaStadiumiin voit tutustua https://www.saimaastadiumi.fi/tilat.

SaimaaStadiumin monitoimiareena on kesäjuhlien pääpaikka. Kuva S.Flygare.

SuperCorner aktiviteettipuisto on lasten ja nuorten mieleen, ja kannattaa aikuistenkin siihe tutustua.

 

Jumalanpalveluksia järjestetään Mikkelin tuomiokirkossa, Ristimäenkatu 2, 50100 Mikkeli ja Pyhän ylienkelin Mikaelin kirkossa, Paavalinkatu 4, 50100 Mikkeli.

Mikkelin tuomiokirkko. Kuva S. Flygare.

 

Kuorot esiintyvät perinteisessä kuorokavalkadissa lauantaina 15.6. klo 12.00–14.00 Kalevankankaankoululla, Raviradantie 16, noin 700 metriä SaimaaStadiumilta.

Golfkisat ovat osa kesäjuhlien ohjelmaa. Ne järjestetään la 15.6. Annilan golfkeskuksessa, Porrassalmentie 19, 50700 Mikkeli. Tutustu kenttään: https://annilangolfkeskus.fi/

Maraton-, Nuorten maili- ja kyykkäkisojen tapahtumainfo, sekä kesäjuhlakulkueen reitti julkaistaan myöhemmin.

Iltamat ja tanssit järjestetään lauantai-iltana Kulttuuritalo Tempossa, Mikonkatu 23, 50100 Mikkeli.