Karjalainen tori

Karjalainen tori on myös vuoden 2024 Karjalaisilla kesäjuhlilla!

Karjalainen tori on kesäjuhlien suosikkipaikkoja. Siellä nautitaan eloisasta toritunnelmasta.  Tervetuloa mukaan luomaan toritunnelmaa, varaa myyntipaikka Karjalaiselle torille.

 

Karjalaiselta torilta voi löytää vaikka upeita tuohitöitä.Kuva: Karjalan Liitto / H-K. Hämäläinen.

Tule etsimään oma Karjalasi ja omat sukujuuresi!

Etsitkö vastauksia oman suvun ja sen asuinalueen selvittelyyn? Karjalaisen torin yhteyteen jäähallille tulee pitäjäinfo ja Karjalan pitäjien ja karjalaisten sukujen esittelyt. Myös sukututkijat ovat vastaamassa kysymyksiin.  

Suku- ja pitäjäosastolla pitäjäseurat esittelevät omaa pitäjäänsä ja tuotteitaan. Pitäjäinfossa vastataan Karjalan pitäjiä ja aluetta koskeviin kysymyksiin.

Kesäjuhlilla pitäjäseurat esittelevät pitäjien historiaa, perinteitä ja seuratoimintaa. Myös sukuseuratoimintaa esitellään. Sukututkijat ja pitäjien asiantuntijat vastaavat kysymyksiin lauantaina ja sunnuntaina. Mukana ovat sekä luterilaisten että ortodoksisten sukujen tutkijat.

Pitäjäseurat Karjalaiselle torille – varaa paikka

Varaa pitäjäsi ja seurasi esittelyyn ja tuotteiden myyntiin myyntipaikka Karjalaiselta torilta.

 

Tule avuksi pitäjäinfoon

Aiempien vuosien tapaan järjestetään pitäjäinfo, jossa kiinnostuneet voivat kysellä Karjalan alueesta ja pitäjistä. Pitäjäinfoon tarvitaan vielä vapaaehtoisia muutaman tunnin vuoroihin. Tule jakamaan omaan tietoasi ja ilmoittaudu 18.5. mennessä Jorma Sillanpäälle, jorma@j-sillanpaa.net, 045 647 8323.

Karjalainen tori

Karjalan Liiton vuoden 2024 teemana on museot ja kokoelmat