Karjalainen tori

Karjalainen tori vuoden 2024 Karjalaisilla kesäjuhlilla!

Karjalainen tori on avoinna:

  • lauantaina 15.6. klo 9.00-17.00
  • sunnuntaina 16.6. klo 9.00-13.30

Karjalainen tori on kesäjuhlien suosikkipaikkoja, joka tunnetaan eloisasta toritunnelmasta. Tulevilla kesäjuhlilla se on osa Karjala-messuja, jonne on pääsymaksu.  Tervetuloa mukaan, varaa myyntipaikka Karjalaiselle torille.

Lisätietoja torimyynnistä ja torivaraukset torivastaava Päivikki Nykänen, p. 050 357 0100, paivikki.nykanen@karjalanliitto.fi.

Toripaikan koko ja hinta:

Karjala-kortilla 120 euroa.
Ilman Karjala-korttia 160 euroa.
Toripaikan koko on n. 200 x 200 cm. Hinta sisältää pöydän (183 x 70 cm) + tuolin.
Lisäksi osaan paikoista on saatavilla sähköt. Sähkön hinta on 98 € /paikka (Yrityksille laskutuslisä 10 €).

Paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoita varauksen yhteydessä nimesi, puhelin, sähköposti ja osoite, oletko Karjalan Liiton jäsen ja mikä on jäsenyhdistyksesi.  Lisäksi jos tulet jonkun yrityksen kautta, kerro yrityksen nimi ja y-tunnus.

Ilmoita myös myyntituotteet. Elintarvikkeista on mahdollista myydä säilykeluonteisia pakattuja tuotteita (esimerkiksi marjat, vihannekset, kala, liha).
Ei tuoretuotteita, leivonnaisia eikä kylmäsäilytystä vaativia tuotteita.

Muutokset mahdollisia.

Tori sijaitsee SaimaaStadiumilla, Raviradantie 22B, Mikkeli. www.saimaastadiumi.fi

Toripöytien asettelu Saimaa Stadiumilla (keskellä hallia): Paikan koko 200 x 200 cm, pöytien väli 1,5 m ja pöytien väli seläkkäin 0,7 m.  Sähköpisteitä on seinänvieruspaikoilla.

Sisäänkäynti kuvan alaosassa oikealla.

 

Karjalaiselta torilta voi löytää vaikka upeita tuohitöitä.Kuva: Karjalan Liitto / H-K. Hämäläinen.

 

Tule etsimään oma Karjalasi ja omat sukujuuresi!

Etsitkö vastauksia oman suvun ja sen asuinalueen selvittelyyn? Karjalaisen torin yhteyteen jäähallille tulee pitäjäinfo ja Karjalan pitäjien ja karjalaisten sukujen esittelyt. Myös sukututkijat ovat vastaamassa kysymyksiin.

Suku- ja pitäjäosastolla pitäjäseurat esittelevät omaa pitäjäänsä ja tuotteitaan. Pitäjäinfossa vastataan Karjalan pitäjiä ja aluetta koskeviin kysymyksiin.

Kesäjuhlilla pitäjäseurat esittelevät pitäjien historiaa, perinteitä ja seuratoimintaa. Myös sukuseuratoimintaa esitellään. Sukututkijat ja pitäjien asiantuntijat vastaavat kysymyksiin lauantaina ja sunnuntaina. Mukana ovat sekä luterilaisten että ortodoksisten sukujen tutkijat.

Pitäjäseurat Karjalaiselle torille – varaa paikka

Varaa pitäjäsi ja seurasi esittelyyn ja tuotteiden myyntiin myyntipaikka Karjalaiselta torilta. Myynti avautuu viikolla 7.

 

Torivastaava: Päivikki Nykänen p. 050 3570 100.

Karjalaisten kesäjuhlien teema on Kierrätä Karjalaa