Tanssi-iltamat

Kulttuuritalo Tempo, Mikkeli

Karjalaiset kesäjuhlat Mikkelissä 15.-15.6.2024

Iltamat ja juhlatanssit Tempossa

Kulttuuritalo Tempossa, Mikonkatu 23, Mikkeli,  järjestetään Karjalaisten kesäjuhlien iltamat ja iltatanssit la 15.6. klo 20.00 alkaen. Ohjelmassa Suomenniemen Nuorisoseuran sketsiryhmän terveysaiheinen ilottelu, joka perustuu Markku Hattulan ja Arto Seppälän vuonna 2010 kirjoittamiin sketseihin. Kymen Laulu esiintyy ja paikalla käy myös Huuliharppukostajana tunnettu Ari Vainio.   Juontajana muusikko Lauri Ronimus. Musiikista vastaa tanssiyhtye Avalon.

Pääsyliput 20 € Karjala-kortilla, muut 25 €.
Pääsyliput tuntia ennen ovelta tai juhlakansliasta Saimaa Stadiumilta.

Suomenniemen Nuorisoseura esitti keväällä 2024 Muistilääke-nimistä näytelmää. Kuva: Sirpa Halttunen. 


Lauri Ronimus tunnetaan monipuolisena musiikin tekijänä ja esiintyjänä. Ronimus toimii juontajan Karjalaisilla kesäjuhlilla Mikkelissä.

 

Avalon-yhtye.

Avalon-orkesterin esittely

Avalonin juuret ovat Etelä-Savossa Ristiinassa, jossa orkesteri perustettiin vuonna 1994. Kolmen vuosikymmenen aikana yhtye on vakiinnuttanut paikkansa monipuolisena esiintyjäryhmänä tanssi- ja iskelmämusiikin ystävien keskuudessa. Musiikkia esitetään rautaisella ammattitaidolla ja leppoisalla otteella. Ohjelmisto sisältää laajan kattauksen kaikille tuttuja kotimaisia kappaleita usean eri vuosikymmenen ajalta. Myöskään uudempaa musiikkia tai poimintoja ulkomaisista kestosuosikeista ei ole unohdettu. Esitettävä ohjelmisto muokkautuu jokaiselle keikalle aina yleisön ja tilaisuuden luonteen mukaiseksi. 

Orkesteri on saanut paljon kiitosta yleisöltä tanssi-iltojen hyvästä tunnelmasta. Soittamisen ilo ja hyväntuulinen pelimannimeininki ovat kulkeutuneet orkesterin jäsenille perintönä jo edellisiltä soittajasukupolvilta. Muutamissa kappaleissa esimerkiksi haitarimiehet nostavat kumpikin kurtut syliinsä ja vauhdittavat esitystä kahden haitarin voimin muun bändin säestäessä. Siinä ovat ainekset suomalaiseen kesätanssi-iltaan parhaimmillaan! Tanssiorkesteriperinnettä pidetään aktiivisesti yllä ja viedään uusien kuulijoiden keskuuteen. Soittamisen lisäksi myös laulutulkinnat onnistuvat kaikilta orkesterin jäseniltä, sävykkäitä taustalauluja unohtamatta.  

Yhtyeen muodostavat: 

Raimo Savikurki - rummut ja laulu
Marko Leppä - laulu ja kosketinsoittimet
Henri Tiusanen - laulu, kosketinsoittimet ja haitari
Pasi Kärkkäinen - bassokitara, haitari ja laulu
Teppo Liikanen - kitara ja laulu

Tanssiorkesteri Avalon: http://www.avalonorkesteri.fi

Kulttuuritalo Tempo: http://kulttuuritalotempo.fi/

 

 

 

 

 

Yhteystiedot

Mikonkatu 23, 50100 Mikkeli