Suku- ja pitäjäosasto

Pitäjä-, suku- ja muut näyttelyt, info, sukututkijat

Suku- ja pitäjäosasto Lyseon lukion liikuntahallissa

Kesäjuhlilla pitäjäseurat esittelevät pitäjien historiaa, perinteitä ja seuratoimintaa. Myös sukuseurat esittäytyvät. Sukututkijat ja pitäjien asiantuntijat vastaavat kysymyksiin lauantaina ja sunnuntaina. Yhteinen pitäjäinfo ja -näyttely on koottu Kouvolan Lyseon lukion liikuntahalliin. Hallin tapahtumat avataan lauantaina klo 9.

Paikalla on kolmisenkymmentä Karjalan Liiton jäsenyhdistystä esittelemässä toimintaansa ja kertomassa omasta pitäjästään, esille on tuotu upeita näyttelyitä ja runsaasti tietoa luovutetun Karjalan pitäjistä ja suvuista. Samassa tilassa on  karjalan kielen paja.

Pitäjäinfo

Pitäjäinfossa vastataan Karjalan pitäjiä ja aluetta koskeviin kysymyksiin lauantaina 16.6. klo 9-17 ja sunnuntaina 17.6. klo 9-15.

Viipuri ja Viipurin lääni -popup-seminaari 16.6.

Sukututkijoiden vastaanotto

Sukututkijat päivystävät kesäjuhlien aikana lauantaina ja sunnuntaina Lyseon lukion liikuntahallissa. Paikalla on luterilaisiin ja ortodoksisiin aineistoihin perehtyneitä sukututkijoita.
Sukututkijat päivystävät lauantaina 16.6. klo 9-18 ja sunnuntaina 17.6. klo 9-14.

Lisäksi tarjolla on mahdollisuus etsiä henkilötietoja Karjala-tietokannasta sekä saada opastusta Karjala-tietokannan tietojen hyödyntämiseen sukututkimuksessa.

Osoite on Palomäenkatu 31, Kouvola. Karjalainen tori ja piirakkakahvila sijaitsevat viereisellä Urheilupuiston koululla. Vapaa pääsy.

Lisätietoja: Karjalan Liitto / Mervi Piipponen, mervi.piipponen@karjalanliitto.fi; p. 09 7288 1714.

Yhteystiedot

eija.vanska@pp.inet.fi, p. +358 40 829 2706

Kouvolas näkkee Karjala väkkee